Echipamente si produse

 

top view of cleaning company team cleaning modern office

Echipamentele folosite sunt echipamente de curatenie profesionale

• Aparate cu aburi pentru îndepartarea mai precisa a murdariei, asigura o curatare igienica în întreaga casa. Aparatul curata în întregime fara substante chimice si poate fi utilizat practic oriunde.
• Aspiratoare cu injectie-extractie, sunt folosite pentru curatarea si spalarea tapiteriei, la canapele, saltele, fotolii, scaune, cât si pentru mocheta sau covor, utilizate pentru scoaterea petelor sau pentru o igienizare profesionala
• aspiratoare puternice umede si uscate. Aceste aspiratoare sunt foarte silentioase,cu filtru care împiedica sa fie reintroduse în mediu particulele minuscule de praf, bacteriile si acarienii.
• Uscator de tapiserie este un uscator profesional având un motor puternic, linistit si de înalta capacitate, ce  poate usuca  în mai putin de 2 ore, în dependenta de nivelul de umiditate al tapiteriei si de temperatura aerului.
• Curatitor cu apa cu presiune înalta pentru curatarea peretilor decorativi exterior, a pavelelor din curte, beton, caramida, piatra, gresie, orice suprafata betonata si a mobilierului de gradina.

Produsele folosite sunt atât cele clasice cu agenti chimici cât si cele eco-friendly ce acopera utlizarea pe toate suprafetele, de la detergenti degresanti si dezinfectanti, la detergenti pentru întretinerea covoarelor si mochetelor, detergenti pentru curatat geamuri, oglinzi, suprafete din sticla sau solutii pentru curatarea suprefetelor din metal sau inox. toti detergentii folositi sunt profesionali, oferind rezultate remarcabile care sa se potriveasca întocmai cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Suna-ne pentru mai multe detalii